Η έννοια του ονόματος Άννα

Η έννοια του ονόματος Άννα

Όνομα Άννα, που προέρχεται από την εβραϊκή γλώσσα, σημαίνει «χάρη» ή «ελεήμονα». Αυτό το απλό όνομα έχει πολύ καλή ενέργεια, ακτινοβολώντας το φως και την ταπεινή ειρήνη. Η ομορφιά και το μεγαλείο της ήδη πάνω από δύο χιλιάδες προκαλούν τη δημοτικότητά της σε πολλές χώρες του κόσμου, ειδικά στη Ρωσία, όπου εισέρχεται σταθερά στα κορυφαία δέκα αγαπημένα ονόματα.

Άννα – χαρακτηριστικά γνωρίσματα

Η Άννα διάφορες εσωτερικές και ασυμβίβαστη αγάπη της αλήθειας, και την ίδια στιγμή – μεγάλη ευγένεια. Γατάκια, κουτάβια, πουλιά – κανείς δεν μένει χωρίς τη βοήθεια του μικρού Anyuta. Μεγαλώνοντας, δεν δίστασε να βοηθήσει τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα την οικογένεια και τους φίλους σας. Η Άννα, κατά κανόνα, να γίνει μια αγαπημένη του γυναίκα και υπέροχη μητέρα, που μπορεί να κρατήσει απόλυτα σπίτι, αγαπούν την άνεση του σπιτιού και θορυβώδη εταιρείες προτιμούν πάντα ήσυχο δραστηριότητες στην περιοχή των επτά.

Μια γυναίκα με αυτό το όνομα, κατά κανόνα, είναι εσωστρεφής και είναι πολύ δύσκολο να την επηρεάσει. Έχει έναν απαιτητικό χαρακτήρα, έχει μια ανεπτυγμένη διαίσθηση. Η Άννα είναι μια εξαιρετική αναλυτής, έχει μια απίστευτη μνήμη. Ταυτόχρονα, χαρακτηρίζεται από μεγάλη συνείδηση ​​και την ικανότητα να εργάζεται με πλήρη αφοσίωση. Προτιμά εργασία που συνδέεται με ανθρώπους. Περιοχές στις οποίες μπορεί να επιτύχει τη μεγαλύτερη επιτυχία – ιατρική, εκπαίδευση, μηχανική.

Anna – όνομα συμβατότητας

Για έναν επιτυχημένο γάμο, η Άννα ταιριάζει καλύτερα από έναν άντρα που ονομάζεται Aleksey ή Boris, Eugene, Semyon, Zakhar, Κωνσταντίνος. Αλλά ο επιλεγμένος με το όνομα Αλέξανδρος, Γκριγκόρι ή Ρούσλαν δύσκολα μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη.

Άννα – διάσημοι άνθρωποι που έφεραν αυτό το όνομα

Η πιο διάσημη κομιστής αυτού του ονόματος, απείρως αγαπητό στον χριστιανικό κόσμο – είναι η μητέρα της Παναγίας, Αγίας Άννας. Ήταν διαλέκτους και πολλά άλλα βιβλικά χαρακτήρες και Χριστιανικό, καθώς και οι γυναίκες-ηγέτες που έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα στην ιστορία του κόσμου: Βυζαντινή Άννα, που ήταν η σύζυγος του Κιέβου πρίγκιπα Βλαντιμίρ του Βαπτιστή? Άννα του Κιέβου, την πριγκίπισσα και την κόρη του Yaroslav του Σοφού, ο οποίος αργότερα έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα βασιλιά της Γαλλίας Κίεβο? Άννα του Breton, επίσης πρώην Βασίλισσα της Γαλλίας. Η Άννα της Αυστρίας, η Βασίλισσα της Γαλλίας και η σύζυγος του βασιλιά Λουδοβίκου XIII Άννα, βασίλισσα της Αγγλίας. Άννα Ιωαννόβα, η Ρωσική αυτοκράτειρα.

Στο δημιουργικό κόσμο του πιο διάσημου Anne: Αχμάτοβα, Magnani, Herman Kern, Pavlova, Paquin, Samokhina, Kournikova, Kovalchuk.

Άννα – ενδιαφέροντα γεγονότα για το όνομα

– το ζώδιο που ονομάζεται Άννα – Ντέβα.
– πλανήτη Proserpine;
– Το χρώμα του ονόματος είναι μπλε, κόκκινο, ματ, μπεζ-ροζ.
– τάλμισμα – ρουμπινί;
– φυτά – βατόμουρο, βουνό τέφρα, ροζ αστέρα?
– τοτεμικά ζώα – λύγκα, λαγός.

Loading...