Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Κάθε γυναίκα ξοδεύει περισσότερο από μία ώρα την ημέρα που δείχνει καλά. Πιθανώς, δεν υπάρχει κανένας από το δίκαιο φύλο που δεν θα ήθελε να πιάσει τις απόψεις των ενθουσιωδών ανδρών.

Δεν μπορείτε να προβλέψετε ποιος τύπος γυναίκας θα αρέσει στον άνθρωπο, αλλά μπορείτε να λάβετε υπόψη το γεγονός ότι υπάρχουν πολλές γυναικείες συνήθειες που προκαλούν μια αρρενωπή τρυφερότητα και σας κάνουν να χαμογελάτε ή να αγγίζετε. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς κοριτσιών όπως οι άνδρες;

1. Βηματοδότηση γύρω από το σπίτι στα ρούχα του

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Οι γυναίκες μπορεί να φαίνεται ότι οι άνδρες είναι πολύ ενοχλητικό και ενοχλητικό όταν φορούν πάνω από τα ρούχα τους και περιφέρονται σε αυτή τη μορφή του διαμερίσματος, για παράδειγμα. Αλλά, είναι ακριβώς το αντίθετο. Πολλές έρευνες και έρευνες έχουν δείξει ότι το ανδρικό φύλο βρίσκει αυτό το πολύ διασκεδαστικό και γλυκό. Δικαστή για τον εαυτό σας: αν το πρώτο πράγμα που θα δείτε τα αγαπημένα σας, ανοίξτε τα μάτια σας το πρωί, θα είναι τον κώλο σου που λίγο θα μπορούσε να δει από το αγαπημένο του πουκάμισο χρώματος σωμόν, η διάθεσή του θα αυξηθεί για την ημέρα (και όχι μόνο η διάθεση, αν γνωρίζετε τι Ι). Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο και πιο σέξι από ένα αγαπημένο κορίτσι που φοράει τα πράγματα σας;

Φυσικά, αν εσείς, αγαπητέ γυναίκες, βάζετε στο μπροστινό πουκάμισό σας και πηγαίνετε στην κουζίνα για να μαγειρέψετε το δείπνο, τότε αυτή η χειρονομία ο άνθρωπος σας είναι απίθανο να εκτιμήσει. Αλλά, ακόμα και τότε μπορείτε να βρείτε μια διέξοδο και να ξεφύγετε από τη σύγκρουση, βάζοντας μπροστά στο αγαπημένο πιάτο ένα νόστιμο μπορς. Σας εγγυώμαι, αυτός θα ξεχάσει, για τον οποίο θέλησε να σας πει.

2. Πηγαίνετε για το γάλα και περάστε το ήμισυ του μισθού

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Και συγχρόνως ξεχάστε να αγοράσετε γάλα. Είναι εξοικειωμένο, έτσι δεν είναι; Ένας άνθρωπος πρέπει αρχικά να είναι προετοιμασμένος για το γεγονός ότι πάνω από το 85% των γυναικών έχουν αυτή τη συνήθεια. Αλλά, μπορεί να ερεθίσει μόνο το μέσο και άπληστος του ισχυρότερου φύλου. Είμαι βέβαιος ότι το αγαπημένο σας είναι το καλύτερο, το πιο ευγενικό και πιο γενναιόδωροι, γι ‘αυτό μην φοβάστε να εξαπλωθεί πολύχρωμα φτερά τους και να πετάξουν μακριά από τα καταστήματα σε ένα πολύ αναγκαίο και λιγότερο απαραίτητα πράγματα στην εταιρεία του καλού φίλου του – το πορτοφόλι του.

Ένας άνθρωπος σκέφτεται ωραία, όταν ο αγαπημένος του έρχεται σπίτι με γεμάτα πακέτα όλων των ειδών ανοησίες και, χαστούκοντας τις βλεφαρίδες του, προσπαθεί να του αποδείξει ότι έχει αγοράσει μόνο τα απαραίτητα. Θέλει ή δεν θέλει, και ένα χαμόγελο εμφανίζεται στο πρόσωπό του, επειδή είναι δύσκολο για αυτόν να φανταστεί πώς θα έζησε χωρίς τα αγαπημένα του σκουπίδια.

3. Να απαιτούν συνεχώς την προσοχή του και την εκδήλωση της αγάπης

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Το κύριο χαρακτηριστικό των γυναικών είναι ότι θέλουν διαρκώς να τους δίνεται προσοχή, φροντίδα και προστασία. Δυστυχώς, πολλοί άντρες είναι ενδογενείς από τη φύση – πιστεύουν ότι ένας αγαπημένος ήδη γνωρίζει ότι την αγαπούν και την εκτιμούν. Πώς δεν μπορούσε να το ξέρει αυτό; Γιατί να αποδείξεις την αγάπη σου για την καθημερινή σου; Πόσο καλό είναι ότι υπάρχει αυτή η γυναικεία συνήθεια, με την οποία μπορείτε να προσελκύσετε έναν αγαπημένο σας από το εικονικό κουκούλι του και να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

Αν το αγαπημένο σας και να μην το παραδέχονται, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αρέσει όταν έρχεστε σε αυτό, φιλί απαλά στο μάγουλο και ζητώντας ένα τόσο σημαντικό ζήτημα για σας: «Να μ ‘αγαπάς;». Πάγος στην καρδιά του θα λιώσει, και για μια στιγμή που θα μετατραπεί σε ένα απαλό και τρυφερό νεογέννητο κρύβεται πίσω από ποτέ σοβαρές και ελαφρώς τρομακτικό απόψεις του.

4. Ανοίξτε το στόμα σας όταν βάφετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα.

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Οι άνδρες έχουν ήδη συνηθίσει στο γεγονός ότι οι γυναίκες ξοδεύουν πολύ χρόνο στο μακιγιάζ και το στυλ. Δεν μπορούν να δώσουν προσοχή εάν παραμείνετε στο μπάνιο για επιπλέον ώρα και μισό. Δεν μπορούν να καταλάβουν μόνο ένα πράγμα: γιατί σχεδόν όλα τα κορίτσια ανοίγουν το στόμα τους, τις βλεφαρίδες χρωμάτων κώδικα; Προσπαθήστε να εξηγήσετε στον αγαπημένο σας ότι εμείς οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε την απάντηση σε αυτή την δύσκολη ερώτηση. Και γιατί να ρωτήσετε αν μπορείτε να παρατηρήσετε σιωπηλά μια τέτοια ενδιαφέρουσα σκηνή;

Εκπρόσωποι των ανδρών θεωρούν αυτή τη συνήθεια να είναι γλυκιά μόνο επειδή η γυναίκα είναι πολύ αστείο κοιτάζοντας μια τέτοια στιγμή. Το στόμα είναι ευρύ ανοιχτό, τα μάτια διογκώνονται όσο το δυνατόν περισσότερο, το βλέμμα είναι σοβαρό και τρυπημένο στον ροζ καθρέφτη. Έτσι δεν μπορείτε να θολάτε με ένα χαμόγελο, να προσελκύσετε τον αγαπημένο σας για κάτι τέτοιο;

5. Ρωτήστε την ερώτηση: «Θυμάσαι τι μέρα είναι;»

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Οι γυναίκες είναι θυμωμένοι όταν ένας αγαπημένος ξεχάσει μια σημαντική ημερομηνία. Γι ‘αυτό έχουν αυτή τη συνήθεια. Ζητώντας από τον άντρα του αυτή την ερώτηση, η γυναίκα εξακολουθεί να ελπίζει ότι θα το θυμάται ακόμα. Εάν οι ελπίδες δεν είναι δικαιολογημένες, τότε η ερώτηση ακολουθείται από υστερία με παράπονα. Δεν δίνεται στους άντρες να καταλάβουν γιατί όλες αυτές οι ημερομηνίες και επετείους είναι τόσο σημαντικές για εμάς, επομένως, μια προσπάθεια να εξηγηθεί η θέση τους σε έναν αγαπημένο, δυστυχώς, δεν θα πετύχει.

Μην προσπαθήσετε να θυμώνετε τον εραστή σας με μια τέτοια ερώτηση. Αντίθετα με τα πάντα, οι άνδρες θεωρούν αυτή τη συνήθεια γλυκιά, γιατί αν θυμάται, τότε είναι πραγματικά πολύ σημαντικό γι ‘αυτήν. Και τότε, οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ βρίσκουν μια πολύ σεξουαλική στιγμή όταν μια γυναίκα θυμώνει και αποδεικνύει έντονα. Μπορεί να ζητήσει τον εαυτό της, να απαντήσει στη δική της ερώτηση και μετά θα προσβληθεί. Στο τέλος, είναι πολύ ωραίο.

6. Είναι μακρύ και κουραστικό να συζητάς κάτι με φίλους στο τηλέφωνο

Οι πιο χαριτωμένες γυναικείες συνήθειες των ματιών των ανδρών

Περισσότερο από ένα άτομο, μια γυναίκα του αρέσει μόνο ένα πράγμα – να συνομιλήσει στο τηλέφωνο με τους φίλους της. Θέλω να γνωρίζω όλα τα γεγονότα, να μαθαίνω από το πρώτο στόμα ότι ο Andrei πέταξε την Katka και η Nastya φαίνεται ότι είναι έγκυος, αλλά δεν ξέρει από ποιον. Με ποιον, πώς όχι με έναν φίλο μπορούμε να μιλάμε για τα πάντα; Οι άντρες πιστεύουν ότι η μισή ώρα είναι αρκετή για να έχει χρόνο για να μιλήσει και να μοιραστεί κουτσομπολιά. Σίγουρα, μερικοί άνθρωποι ενοχλούνται πολύ από τις μεγάλες τηλεφωνικές συνομιλίες, ειδικά όταν οι αγαπημένοι τους μπορούν να υπερπηδήσουν τις κοτσίδες. Όμως, οι περισσότεροι άντρες φαίνονται πολύ ωραίοι, όταν μια γυναίκα μιλάει με τον φίλο της στο τηλέφωνο για αρκετές ώρες και με απερίγραπτη αρπαγή συζητά τέτοιες μικροδουλειές ότι είναι δύσκολο γι ‘αυτόν να συγκρατήσει το γέλιο.

Ξέρει ότι αν δεν νιώσει και εμπλακεί, θα είναι ευγνώμων γι ‘αυτό. Μετά τις “τηλεφωνικές συναντήσεις”, η διάθεσή της βελτιώνεται αισθητά και οι άνδρες αρέσκονται να δουν την αγαπημένη τους ευτυχισμένη. Και δεν έχει σημασία τι ασήμαντο έγινε η αιτία της ευτυχίας της.

Loading...