ΗΑΕ – ξεκούραση, αξιοθέατα, καιρός, κουζίνα, εκδρομές, φωτογραφία, χάρτης

ΗΑΕ - ξεκούραση, αξιοθέατα, καιρός, κουζίνα, εκδρομές, φωτογραφία, χάρτης

Η πιο ελκυστική χώρα για τους τουρίστες είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – είναι η χώρα των σέικ, τα υψηλότερα παγκόσμια πρότυπα, τα γαλανά ζεστά νερά του Περσικού Κόλπου, τα υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία, τα πιο μοναδικά αξιοθέατα. Αυτή είναι η χώρα στην οποία, από το πρώτο λεπτό της ύπαρξής της, αισθάνεστε σαν ένας πραγματικός σέικ. Τα ΗΑΕ είναι η προσωποποίηση του παραμυθιού του μέλλοντος!

Ιδρύθηκε το 1971, η συνομοσπονδία των 7 εμιράτα – Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκονται στις περιοχές της ερήμου της αραβικής χερσονήσου στη Δυτική Ασία. Γείτονες των Εμιράτων – Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ομάν, καθώς και τον Ινδικό Ωκεανό και τον Περσικό Κόλπο. Το έδαφος των ΗΑΕ είναι 83,6 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα, με 2,4 εκατομμύρια άτομα, το ένα τέταρτο των οποίων είναι τοπικοί Άραβες, και οι υπόλοιποι είναι έμποροι και εργαζόμενοι. Μόνο οι πολίτες των ΗΑΕ είναι επιλέξιμοι για την ιθαγένεια των ΗΑΕ. Η κρατική γλώσσα της χώρας είναι αραβική, η νομισματική μονάδα είναι τα dirhams.

Ο πληθυσμός των Εμιράτων είναι πολύ θρησκευτικός, η κρατική θρησκεία είναι το Ισλάμ. Η προπαγάνδα άλλων δογμάτων στη χώρα τιμωρείται πολύ σοβαρά. Η κρατική πολιτική δομή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι ο πρόεδρος και οι κυβερνήσεις που είναι υπήκοοι του καθενός από τα επτά εμιράτα.

ΗΑΕ – η πρωτεύουσα και οι μεγαλύτερες πόλεις

Η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι το Αμπού Ντάμπι. Η πόλη βρίσκεται στην ακτή του Περσικού Κόλπου και είναι η μεγαλύτερη και πλουσιότερη. Ο πληθυσμός του Αμπού Ντάμπι είναι 1463 491 κάτοικοι.
Οι μεγαλύτερες πόλεις των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι το Ντουμπάι
– Ras al-Khaimah
– Ajman
– Σαρτζά
– Fujairah.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Διακοπές και εκδρομές

Μια περιοδεία στα ΗΑΕ είναι ένα ταξίδι στο παραμύθι του Σαχρεσεζάντι. Είναι αυτή η χώρα που προσφέρει μια πραγματική βασιλική διακοπές που περιβάλλεται από πολυτέλεια, άνεση και όλα τα πιο καταπληκτικά και μοντέρνα. Και παρόλο που τα Εμιράτα είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, δεν επηρεάζει τις τιμές των διακοπών στα ΗΑΕ.

Η ανάπαυση στα Εμιράτα δεν είναι μόνο μια εξαιρετική ευκαιρία στον παράδεισο ομορφιάς για να απολαύσετε τον ήλιο και να νιώσετε σαν ένα πραγματικό σέικ. Ξεκουραστείτε στα ΗΑΕ – αυτή είναι η πιο απίστευτη διασκέδαση, συναρπαστικές εκδρομές και μια μεγάλη ποικιλία υπαίθριων δραστηριοτήτων. Υπάρχει πάντα για όλους εδώ!

Εκπληκτική Τζαμί, υπέροχα παλάτια της σεΐχηδες, βόλτες με ελικόπτερο, αγωνιστικά τζιπ στην έρημο. αγώνες καμήλας, snowboarding στο πιο μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο – όλα αυτά, και φυσικά στις πολυτελείς παραλίες θα σας δώσει μια αξέχαστη εμπειρία. Επιπλέον, το Emirates είναι ένα αξέχαστο μίγμα ανατολικών εξωτικών και των τελευταίων τεχνολογιών. Η υπερσύγχρονη, αποκλειστική αρχιτεκτονική της χώρας αυτής είναι μια απόλαυση και έκπληξη! Εδώ τα σπίτια, σαν από ένα παραμύθι για το Aladin συνδέονται απλά με εκπληκτικά, κομψά σύγχρονα κτίρια.

Ιδιαίτερα δημοφιλής στους τουρίστες σε όλο τον κόσμο είναι οι εκδρομές στα Εμιράτα στο Ντουμπάι, που συνδυάζουν το παραδοσιακό πνεύμα της Ανατολής και τον νεωτερισμό. Το Dubai είναι οι πιο πολυτελείς παραλίες στην παραλία, τα ιστορικά μουσεία, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της ανατολής, τα υδάτινα πάρκα, ζωολογικούς κήπους, παγοδρόμια …

Είναι ενδιαφέρον, οι παραλίες στα ΗΑΕ σε κάθε εμιράτο με διαφορετικά χρώματα της άμμου, για παράδειγμα, στο Ντουμπάι – άσπρο, Ras al-Khaimah – κόκκινο και Fujairah – γκρι. Τα ΗΑΕ είναι γνωστά για τα καταδυτικά της κέντρα και απλά πολυτελή μέρη για καταδύσεις.

Όλα τα θέρετρα των Εμιράτων – αυτό είναι ένα πραγματικό παραμύθι για τους παραθεριστές, αλλά ιδιαίτερα δημοφιλές – είναι το Αμπού Ντάμπι
– Ντουμπάι
– Umm Al Quwain
– Ajman
– Kofakkan
– Σαρτζά
– Fujairah
– Αλ Αιν
– Χάτα
– Ras al-Khaimah.
Και, φυσικά, τα Εμιράτα είναι η καλύτερη θέση στον κόσμο για ψώνια.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – τουριστικά αξιοθέατα

Emirates – αυτό είναι ένα μεγάλο αξιοθέατο. Φυσικά, αυτή η χώρα έχει κάτι να δείξει και υπάρχει κάτι που θα εκπλήξει. Το κύριο αξιοθέατο της χώρας είναι η πρωτεύουσα Αμπού Ντάμπι, μια πόλη που αναγνωρίζεται ως μία από τις πιο εκλεπτυσμένες και πολυτελείς πόλεις του κόσμου. Abu Dhabi – μια «πόλη κήπος» της χώρας, είναι μια όαση «Al Ain», η οποία είναι διάσημη για τα μουσεία της arheologichnymi θαμμένος Healy, καθώς και την παγκοσμίου φήμης αγορά ζώων.

Απίστευτη απόλαυση θα προκαλέσει στους επισκέπτες της χώρας να επισκεφτούν το πιο προηγμένο υδάτινο πάρκο στον κόσμο WILD WADI. Υπάρχουν πολλά από τα πιο σύγχρονα αξιοθέατα του νερού στο πάρκο.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο της Μέσης Ανατολής, το οποίο είναι χτισμένο σε έκταση 22,5 χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων. Το θέρετρο έχει 5 πίστες που ποικίλλουν σε ύψος, κλίση και δυσκολία.

Στο Ντουμπάι βρίσκεται η απίστευτη ομορφιά του τζαμιού Τζουμέιρα, το οποίο είναι ένα θαυμάσιο παράδειγμα σύγχρονης ισλαμικής αρχιτεκτονικής και ένα αγαπημένο μέρος για τους φωτογράφους.

Μια εκπληκτική εικόνα είναι η λαμπρή καινοτομία και η αποκλειστικότητα του έργου του Ντουμπάι – “Νησιά του Κόσμου”. Αυτό το 300 από τον άνθρωπο νησιά με τη μορφή των 7 ηπείρων, τα οποία είναι τοποθετημένα με τη μορφή τους τεράστιους φοίνικες, 2 χλμ από την ακτή, ακριβώς μπροστά από μια άλλη εικόνα της πόλης – το περίφημο ξενοδοχείο «Burj Al Arab». Τα “Νησιά του Κόσμου” είναι το πιο διάσημο έργο των Εμιράτων, το οποίο είναι η δεύτερη ανθρωπογενής δομή, μετά το Σινικό Τείχος της Κίνας.

Η παλαιότερη πόλη της χώρας είναι ο Ras Al Khaimah, ο οποίος ιδρύθηκε το 655 μ.Χ. – στο παρελθόν ένα ακμάζον εμπορικό κέντρο μαργαριταριών και τη μεγαλύτερη έξοδο του Περσικού Κόλπου.

Όλες οι πόλεις των ΗΑΕ είναι παρόμοιες και εντελώς διαφορετικές. Όλοι αξίζουν να τους επισκεφθούν. Κάθε πόλη των Εμιράτων γοητεύει με τα πολιτιστικά και αρχιτεκτονικά της αξιοθέατα, την υπέροχη ομορφιά και τον εκσυγχρονισμό της.

ΗΑΕ – καιρός (κλίμα)

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πάνω από την επικράτειά της, έχει ένα υποτροπικό, ξηρό κλίμα, έτσι βροχές στη χώρα – είναι σπάνια, και συνήθως, οι βροχοπτώσεις τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο. Ο χειμώνας στα ΗΑΕ είναι πολύ ζεστός, με μέση θερμοκρασία + 26C, και το καλοκαίρι είναι πολύ ζεστό, η μέση θερμοκρασία ανέρχεται σε + 45C. Η καλύτερη περίοδος για διακοπές στο Εμιράτο είναι από τον Οκτώβριο έως τον Μάιο.

Ο καιρός στα ΗΑΕ τώρα:

ΗΑΕ - ξεκούραση, αξιοθέατα, καιρός, κουζίνα, εκδρομές, φωτογραφία, χάρτηςΗΑΕ - ξεκούραση, αξιοθέατα, καιρός, κουζίνα, εκδρομές, φωτογραφία, χάρτης

ΗΑΕ – κουζίνα

Emirates – αυτός είναι ένας πραγματικός παράδεισος για τους γκουρμέ. Προσφέρει πιάτα από σχεδόν όλα τα μέρη του κόσμου. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η ασυνήθιστη και μαγευτική γεύση των εθνικών αραβικών πιάτων.

Κρέατα αραβικά πιάτα χρησιμοποιούν: το βόειο κρέας, το μοσχάρι, το κρέας των ψαριών και των πτηνών. Ιδιαίτερα αξίζει να το δοκιμάσετε αρνί με ρύζι και ξηρούς καρπούς, καθώς και παραδοσιακά αραβικά shuarmu, σουβλάκια «Tikka» και τα πιο διάσημα κεμπάπ Ανατολή – «κεμπάπ».

Η χώρα είναι πολύ δημοφιλή πιάτα από πουλιά, μια ιδιαίτερη λιχουδιά είναι ένα πιάτο από ορτύκια. Τα λαχανικά και τα χόρτα χρησιμοποιούνται στην αραβική κουζίνα με τον ευρύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, στη χώρα σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλώνονται πιάτα από ξινόγαλα και θαλασσινά.

Μια ξεχωριστή γεύση απόλαυσης μπορεί να επιτευχθεί με γευστικά αραβικά επιδόρπια. Και ο καφές στα Εμιράτα είναι μια ιδιαίτερη τέχνη και ένα παραδοσιακό ποτό για συνομιλία. Επομένως το ποτό αυτό προετοιμάζεται επί τόπου και δεν αναγνωρίζονται αυτόματα. Ο δημοφιλέστερος καφές στη χώρα είναι αραβικός και ο καφές με κάρδαμο.

ΗΑΕ – ενδιαφέροντα γεγονότα

– Στα Εμιράτα δεν υπάρχει υπηρεσία DPS. Όλοι οι δρόμοι και οι διασταυρώσεις της χώρας είναι εξοπλισμένες με βιντεοκάμερες που παρακολουθούν συνεχώς τις παραβιάσεις.
– Ο υψηλότερος ουρανοξύστης του πλανήτη βρίσκεται στα ΗΑΕ – Burj Khalifa, το ύψος του είναι 828 μέτρα.
– Τα ΗΑΕ είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στην κατανάλωση χρυσού.
– Στα Εμιράτα απαγορεύεται η φωτογραφία των κατοίκων της περιοχής. Και ο λόγος για αυτό είναι η θέση του Κορανίου, που απαγορεύει στους ανθρώπους να απεικονίζονται.
– Τα ΗΑΕ είναι ηγετική όχι μόνο όσον αφορά το βιοτικό επίπεδο, αλλά και το προσδόκιμο ζωής στην Ανατολή. Το μέσο προσδόκιμο ζωής του πληθυσμού είναι 75 έτη.
– Κάθε νέα οικογένεια των ΗΑΕ λαμβάνει από το κράτος 19 χιλιάδες δολάρια (70 χιλιάδες dyhmarov) για τη γαμήλια τελετή και μια άνετη βίλα.
– Κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να γίνει πλήρης κάτοικος των ΗΑΕ, μια τέτοια βασιλική ζωή μόνο για τους ντόπιους Άραβες.

ΗΑΕ – θεώρηση

Οι θεωρήσεις στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εκδίδονται ηλεκτρονικά. Η επεξεργασία των θεωρήσεων διαρκεί από 7 εργάσιμες ημέρες. Η τιμή για μια τουριστική βίζα για το Emirates είναι $ 75, για τα παιδιά που εισέρχονται στο διαβατήριο δωρεάν. Κατά την εγγραφή θεώρησης στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μπορεί να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες.

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – Πρεσβεία

Η Πρεσβεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων βρίσκεται στη Μόσχα
ul. Olof Palme, 4.
τηλέφωνο: (495) 234 40 60

Χάρτης των ΗΑΕ

ΗΑΕ - ξεκούραση, αξιοθέατα, καιρός, κουζίνα, εκδρομές, φωτογραφία, χάρτης

Loading...