8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Τα υπόλοιπα στις χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης μπορούν τώρα να αντέξουν οικονομικά σχεδόν όλους. Έχοντας συγκεντρώσει ένα ορισμένο ποσό για ένα έτος εργασίας, μπορείτε να απολαύσετε μια καλή ξεκούραση με την οικογένειά σας στις ακτές της Μεσογείου ή της Μαύρης Θάλασσας ή να αφιερώσετε χρόνο για να ανακαλύψετε τα παγκοσμίου φήμης ορόσημα. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό στρώμα πολύ πλούσιων ανθρώπων που έχουν την ευκαιρία να περάσουν διακοπές με μια άνευ προηγουμένου κλίμακα. Εδώ όλα αποφασίζονται από τα χρήματα. Για ένα ορισμένο ποσό, μπορείτε να οργανώσετε μόνοι σας απίστευτο τέτοιο χόμπι. Ας εξοικειωθούμε με τις οκτώ πιο ακριβές εκδρομές στον πλανήτη.

Το ακατοίκητο νησί

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Στο νησί Musha Cay, το οποίο είναι μέρος των Μπαχάμες, υπάρχουν πέντε ξεχωριστές βίλες, οι οποίες μπορούν να ενοικιαστούν μόνο μαζί. Έτσι, οι τουρίστες που θέλουν να χαλαρώσουν σε αυτό το παραδεισένιο μέρος, θα πρέπει να νοικιάσουν ένα ολόκληρο νησί. Σύμφωνα με τους κανόνες, μαζί με τους προσωρινούς ιδιοκτήτες των βιλών μπορούν να έρθουν μόνο 23 άτομα.

Αν οι επισκέπτες τουλάχιστον 12 άτομα, η ημερήσια ανάπαυση, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων από την τοπική σεφ και ακριβά και αποκλειστική αλκοόλ, θα είναι αξίας $ 37,5 χιλιάδες. Και αν το προσκεκλημένο είναι 23, τότε $ το 50 χιλιάδες. Ανά ημέρα

Για την αναψυχή των πλούσιων ανθρώπων του νησιού, υπάρχουν προπονητές στο τένις, γκολφ και καταδύσεις, σπα, μια ποικιλία της ψυχαγωγίας για τα παιδιά και ούτω καθεξής. Αν οι επισκέπτες θα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσετε, στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της ημέρας θα παραδώσει όλα αυτά, τι θέλουν .

Ταξιδέψτε στον κόσμο

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Ετησίως 18 άτομα πηγαίνουν σε ένα ταξίδι γύρο του κόσμου. Καθένας από αυτούς έχει μια τέτοια ευχαρίστηση στα $ 105 000. Στη Νέα Υόρκη, αυτοί οι τυχεροί επιβιβάζονται σε ένα υπέροχο ιδιωτικό σκάφος και σε δεκαοκτώ κόσμους πετούν πάνω από 26 ημέρες. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας σταματούν στα ελίτ ξενοδοχεία. Το ταξίδι τελειώνει με την άφιξη στο Μαϊάμι.

Αφρικανικό σαφάρι

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, το αφρικανικό σαφάρι κάθε χρόνο γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν ένα σαφάρι στην τιμή των 30 χιλιάδων δολαρίων ανά άτομο (η ομάδα μπορεί να περιλαμβάνει όχι περισσότερους από 8 ταξιδιώτες).

Το ταξίδι περιλαμβάνει επισκέψεις σε πέντε αφρικανικές χώρες, όπου μπορεί κανείς να επισκεφθεί τα εθνικά πάρκα. Περιέργως, με τους συνηθισμένους οδηγούς σαφάρι προειδοποιούν ειλικρινά ότι είναι απίθανο να συναντηθούν όλα τα αναμενόμενα ζώα. Εδώ μπορείτε να δείτε σχεδόν οποιοδήποτε ζώο.

Κατά τη διάρκεια των εκδρομών εταιρείες χρησιμοποιούν ελικόπτερα και ραντάρ για να παρακολουθεί την κίνηση των ζώων, η οποία δίνει μια απόλυτη εγγύηση ότι θα είναι σε θέση να δείτε μια καμηλοπάρδαλη ή leopard.

Κρουαζιέρα στη θάλασσα

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Ταξίδι σε όλο τον κόσμο σε ένα πολυτελές σκάφος της γραμμής Queen Mary 2, καταλαμβάνοντας 106 νύχτες σε μια καμπίνα για δύο θα κοστίσει $ 340 χιλιάδες. Στην κορυφή του ότι θα πρέπει να παρέχονται με ένα ιδιωτικό γυμναστήριο, ιδιωτική πισίνα και έναν προσωπικό μπάτλερ.

Αν πάτε να ταξιδέψει ινκόγκνιτο, που είναι βέβαιο ότι θα παρέχει: η κάθοδος προς την παραλία θα είναι μια ξεχωριστή σκάλα, επιπλέον, θα είναι δυνατό να επωφεληθούν από μια προσωπική βάρκα.

Ένα ταξίδι στα καλύτερα μέρη ενδιαφέροντος στον κόσμο

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Μια περίεργη περιήγηση δύο ετών, η οποία περιλαμβάνει την επίσκεψη 157 χωρών με παγκοσμίου φήμης αρχιτεκτονικά μνημεία. Το πακέτο προϋπολογισμού της περιοδείας θα κοστίσει τους λάτρεις των αξιοθέατα 1,5 εκατομμύρια δολάρια.

Όλο το θέμα περιπλέκεται από το γεγονός ότι πολλοί από τους θησαυρούς του κόσμου rasbrosany πολύ μακριά ο ένας από τον άλλο, και μερικά είναι απλά απειλητική για τη ζωή σημεία της γης, για παράδειγμα, στις εμπόλεμες ζώνες των συγκρούσεων. Ωστόσο, οι διοργανωτές υπόσχονται να λύσουν το πρόβλημα του πώς θα παραδώσουν ακούραστους ταξιδιώτες στα καυτά σημεία της γης και πώς θα τα φέρουμε χωρίς αλλοιώσεις από εκεί.

Πετώντας στο διάστημα

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Η πτήση στο διάστημα θα κοστίσει μόνο 100 χιλιάδες δολάρια. Τέτοια χρήματα πρέπει να πληρώνονται για προληπτική εκπαίδευση και τη δυνατότητα να βρίσκονται στο διάστημα για μια ώρα. Ωστόσο, αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να πετάξετε, τα χρήματα δεν θα σας επιστραφούν.

Μαγειρική World Mecca Tour

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

Για μόνο 200 χιλιάδες δολάρια, μπορείτε να επισκεφθείτε όλα τα κορυφαία εστιατόρια στον κόσμο. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στις ΗΠΑ, την Αγγλία, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ και σε ορισμένες σκανδιναβικές χώρες.

Βράδυ με γκέισα

8 πιο ακριβά τουριστικά ταξίδια του πλανήτη

25 χιλιάδες δολάρια θα αξίζουν μια επίσκεψη 10 ημερών στην Ιαπωνία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα σταματήσετε στα καλύτερα ξενοδοχεία και θα φάτε σε ελίτ εστιατόρια. Ωστόσο, το κύριο πράγμα είναι η ευκαιρία να περάσετε χρόνο με μια γκέισα που όχι μόνο επικοινωνεί μαζί σας, αλλά και μια πραγματική τελετή τσαγιού.

Loading...