Ako čovjek kaže da ne vjeruje u ljubav …

Ako čovjek kaže da ne vjeruje u ljubav ...

Ako vam čovjek kaže da ne vjeruje u ljubav, prije svega, znajte da ćete morati biti teški i budite oprezni i strpljivi. U skoroj budućnosti, možda, ne očekujete ništa dobro.

Ali, ako, unatoč svim njegovim negativnim tvrdnjama, vaši vlastiti osjećaji ostaju iskreni, sasvim je moguće da će se sve isplatiti u budućnosti.

Dakle, morate shvatiti da je s takvom kategorijom muškaraca za izgradnju odnosa prilično teško. Budući da, nakon što je za sebe izabrao položaj “nevjerice”, osoba se obično navikla na to, počinje se osjećati jaka, sigurna i neranjiva na neugodne “ubode” sudbine.

Prva od mogućih vrsta razmišljanja može se zaista ispasti cinikom. Zbog starosti ili drugih razloga, još nije naučio koji su iskreni odnosi i ne osjećaju njihovu ozbiljnost. Naposljetku, osoba koja nikad nije doživjela lako odriče osjećaj.

Drugi tip su oni koji su iskusili ljubav, ali ne žele ponoviti. I, poričući postojanje ljubavi, osjeća se sigurno – uvjeravajući se iz svih svojih mentalnih sila da je sve u životu tako i stvarno. Ono što je bolno prošlo u prošlosti je, u većini slučajeva, nepodijeljeni osjećaj ili međusobno, ali je završio ženskom izdajom, njezinom prijevarom, izdajom.

Uz sve vaše dobre napore usmjerene na obnovu mirnog partnera partnera, ti ljudi dugo mogu biti sumnjičavi, ljubomorni, čak i neprijateljski.

Ako imate čovjeka koji potpuno negira mogućnost postojanja ljubavi – ni u kojem slučaju ne biste trebali pokušati ga uvjeriti, da prisilite prihvatiti svoje stajalište. Ako ste cinici, razmislite je li dovoljno strpljivo da ga pokušate “educirati”. I hoće li vam ta osoba biti zahvalna, hoće li moći cijeniti vaše osjećaje, jer je najvjerojatnije naviknut koristiti bliske ljude, ne odgovarajući im uzajamnosti.

Ako je nevjera u ljubavi samo maska ​​iskusne osobe koja je sposobna za normalne ljudske odnose – pokušajte pokazati svoju iskrenost i brigu. Nemojte razočarati nekoga tko je već bio razočaran. Nemojte biti uznemirujući ili ratoborni, branite svoju pravdu.

Loading...