Kako napraviti čovjeka da misli na vas na daljinu

Kako napraviti čovjeka da misli na vas na daljinu
Nemoguće je znati što određena osoba misli o vama. Ali uvijek je važno da žena sviđa muškarca koje voli, samo razmišljam o njoj. Takve misli posjećuju svaka dama, ali kako ostvariti svoje želje? Kako napraviti čovjeka da misli na vas s daljine? U nastavku su prikazani učinkoviti savjeti: od jednostavnih preporuka, do aktivnih akcija i psiholoških trikova. Koristite ove tehnike – i čovjek se neće otjerati od vas.

Standardni savjeti o ovom pitanju su

• Redovito javite nam se o sebi. Učinkovitost takve preporuke nije baš visoka, ali može dugoročno pomoći, ako se navikne, da ste uvijek tu.

• Pokušajte nositi seksi odjeću za sastanke s tim ljudima: kratku suknju, usku haljinu, traperice “usko” – smatramo da je pola posla obavljeno. Usput, stručnjaci su dokazali da je odgovarajući traperice za muškarce koji se smatraju najseksi odjeće XXI. Stoljeća.

• Dajte mu dar, prvenstveno, kako bi ga mogao objesiti na vrat ili na njegovu ruku. To će vam omogućiti neprikladan svaki put kad vas se sjećam. Neke stvari u obliku šalice za kavu također će vam pomoći da razmišljate o vama svakog jutra, dok uživa u svom “okrepljujućem” piću.

• Pošaljite mu smiješno smiješno SMS ujutro. To nije samo prilika da se izrazite, nego i dar u obliku pozitivnih emocija za cijeli dan. I vrijedi puno.

• Ako radite u istoj ustanovi, pitajte čovjeka kako je jutro otišao, kakvo je raspoloženje, kako ide?

• Utjecaj na svoje prijatelje. Pokušajte slušati druge ljude, a sigurno ćete saznati o svojim problemima. A ako postoji prilika da pomognete svom najboljem prijatelju, razmislite da već imate pomoćnika koji stoji na istoj razini kao i njegova majka. Ako su njegovi prijatelji jedini slučaj apsolutno bez problema, onda ih iznenadite svojim ljepotom i erudicije.

Ali postoje više “naprednih” načina. Ispod je opisano 7 vrlo učinkovitih načina na koje čovjek može gotovo stalno razmišljati o vama i jednu osobito učinkovitu tehniku ​​iz koje može izgubiti glavu. Tako:

Metoda 1: Ljubomora

U sebi, osjećaj ljubomore – to nije najbolje emocije, ali dobar pomagač za ženu. U ovom slučaju preporuča se ne saviti štap, ali blago se udahni s drugim muškarcem. Ne možete ni s drugim ljudima, već samo s vašim pametnim telefonom …

Kako napraviti čovjeka da misli na vas na daljinu

Ljudska psiha oba spola uređena je na takav način da, ako dođe vrijeme za ljubomoru, tada će stalno prisiliti osobu ushićeno pričati razmislite o “objektu” njihovih problema.

2. način: ukusne večere

Ova zastrto psihološka igra vode žene stotinama godina. Naravno, večeru bi trebao biti održan u ugodnoj atmosferi: prigušenim svjetlom (ali svijeće – nisu obvezna, čak niti poželjno), lijepa glazba (ali ne nužno klasični), dobar film (nije nužno romantična) – i što je najvažnije ukusno jelo (majka je uvijek rekao da put do čovjeka leži kroz trbuh – i kao uvijek bio u pravu). U tom slučaju, biti neki guru u pitanju kuhanje nije potrebno, čak možete naručiti gotove pizze ili sushi u omiljenom kafiću. Glavna stvar koja ugodan osjećaj ukusnu hranu, ugodan ambijent i udobnost čvrsto povezan s vama. Stoga je središte svih akcije morate biti u svim njegovim najbolja zavodljiva odjeća slava.

Kako napraviti čovjeka da misli na vas na daljinu

To će prisiliti čovjeka koji se psihički vraća na takve večeri da prije svega misli o vama i poželite je ponovno.

Metoda 3: “blizu” metoda

Ovakav način intrige za čovjeka samo ga ludi. Samo zadržite voljenu osobu u daljini. Prvo, postupajte s njime suosjećajno, a zatim uključite “hladnoću”. I onda je na njega. On sjedi i razmišlja, i ono što je učinio pogrešno, gdje je mrmljao i stvari. Ako igrate igru ​​vrlo vješto, rezultat neće dugo dolaziti. Glavna stvar je ne previše koketirati, inače će mamac pasti s kuka.

Kako napraviti čovjeka da misli na vas na daljinu

4. metoda: Prijateljski

A on se sastoji u izgradnji zajedničkog uzroka, gdje god su uključeni zajednički interesi. Recimo da odlazi u teretanu – vrijeme je da se prijavite za vas. Također je korisno, a muzhik će uvijek biti na neki način. Trčite kao u jutarnjim satima – nose tenisice. Istodobno, vaše radnje ne izgledaju nametljivo, jer činite sve “za tvrtku”, pojedinačno. A budući da ste tako često zajedno, čovjek će imati interes za vas, on će željeti znati o vama što je više moguće.

5. metoda: vještine slušanja

Ako žena može slušati, a ne stalno govoriti o svojim problemima (još uvijek ima vremena), onda je to ugodno i ne može vam pomoći, ali izazvati pozitivne osjećaje za čovjeka. Mislite li samo da trebate “prsluk” u kojem možete “plakati”? Prvo postajete mu samo prijatelj, i nakon što postanete bliže najbližoj osobi!

Način 6: Neka ga “izgubi”

Ovo je trenutak kada će se čovjek na daljinu razmišljati o vama. Nestao je neko vrijeme nakon nekog događaja gdje je sve bilo tako lijepo. Nemojte ga zvati ili podići telefon kad nazove. Uvijek radi 100%. Pričekajte nekoliko dana, a zatim se opustite. Najprije nazovite njegov broj i pitajte kako su stvari. Tijekom komunikacije, zapamtite kako ste jednom dobro osjećali. I nakon završetka razgovora – neka misli.

Metoda 7: Oba korisna i nestandardna

Uzmi novac od čovjeka, ali razmislite o tome koliko mu može dati kako ne bi izazvao zbunjenost u njemu. Ova hrabra metoda će raditi kada mu dajete na vrijeme s riječima takve zahvalnosti da je spasio život. Neka bude heroj – ljudi to vole.

Psihološke igre uma – tehnika “sidro”

Postoji jedan tajna psihološka metoda Zove se “sidro”. Njezino značenje znači da i vi radite istu stvar iz dana u dan (osmijeh mu kad prolazite uredom, slati SMS u isto vrijeme ujutro, itd.). Razviti stabilnu naviku za nekoliko tjedana.

Tada ćemo uzeti “bliže” metode, kada samo uključite “hladno”. A onda sve radi sam, misli, zašto si prestao pisati njemu, što se dogodilo, možda razlog u tome? Glavna stvar je ne pretjerivati, tako da se vaš mladić ne počne trzati vašem glasu i nervozno se smijati vašem osmijehu. Vrijedno je znati u svim mjerilima.

Cijeli hrpa korisnih radnji može vašem čovjeku misliti na tebe po satu. Važno je donijeti kreativnost, kreativnost i ekscentricitet u stvar. Da, i ne zaboravite da je bolje ne ponoviti sebe, kako se ne bi ismijavali ili napravili ludi emisiju. Želimo Vam sreću u osvajanju čovjeka vaših snova!

Loading...