Zaplet za ljubav čovjeka – koji je najjači? Kako ispravno čitati zaplet za ljubav bilo kojeg čovjeka (dečka) ili supruga kod kuće.

Zaplet za ljubav čovjeka - koji je najjači? Kako ispravno čitati zaplet za ljubav bilo kojeg čovjeka (dečka) ili supruga kod kuće.

Ljubav je divna, a koji potiče osjećaj da je čovjek koji je u ljubavi s nekim koji želi doći do bilo kakve visine, i to, što je ranije mislio da nije bio sposoban. Upravo je taj osjećaj do danas razlog svađa, zločina i ubojstava.

Ako se ljubav ne vrati, onda svijet prestaje postojati za nas. Sve postaje crno, prazno i ​​nepotrebno. Čini se da je smisao života izgubljen zauvijek i počinje samo postojanje. Svaki korak i dah donosi bol u srcu, i nemoguće je ustajati ujutro, kako počinje novi dan, koji ćete potrošiti bez osobe koja je zaljubljena bez sjećanja.

Nije svatko u stanju odvratiti se od svega i nastaviti živjeti dalje u takvoj situaciji. Neki su zaključani u sebi, neki su preplavljeni poslom, tako da nema ni minutu za razmišljanje. Ima i onih koji se odlučuju o vrlo očajnom koraku da pokušaju staviti potrebnu osobu na sebe – to je zavjera ljubavi. U svakom slučaju, nećete izgubiti ništa ako pokušate raditi kao što je to, jer ako to stvarno dogodi, onda će dobiti dugo očekivani sreću rame uz rame sa svojim ljubavnikom, a ako se ništa ne događa, problem će ostati na mjestu i, sigurno, neće postati još gore.

Ovakav ritual i zaplet za ljubav prema čovjeku može se obaviti u njegovoj kući bez traženja pomoći od profesionalca. Pogotovo u današnjem svijetu, svatko zarađuje za život na takav način da on najbolje zna, pa ima previše šarlatani koji čine puno novca na planini i problemi drugih ljudi. Pronaći osobu koja stvarno ima neke sposobnosti i zna kako napraviti bijelu zaplet ljubavi je stvarno teško. Da, i ova će vam usluga koštati lijep penić. U ovom ćemo članku pogledati sve nijanse provođenja rituala i čitanje parcele ljubavi, tako da kada proučavate materijal, to možete učiniti kod kuće.

Vrste zavjera za ljubav

Postoji mnogo različitih ljubavnih čari koje se koriste u potpuno različite svrhe. Vrlo je važno da se ne miješate, jer ako pročitate pogrešnu zavjeru koja vam je potrebna, dobit ćete ono što niste očekivali ili pitali. Ljubavni čari su ove vrste:

1. Zemljište za privlačenje ljubavi prema sebi. Ovu vrstu zavjere koriste oni koji su lišeni pozornosti muškaraca i onih koji žele pronaći svoju polovicu što je prije moguće i započeti ozbiljan odnos, stvoriti obitelj. U pravilu, takve zavjere primjenjuju se žene koje su više od trideset godina i nisu imale dugogodišnje odnose s nikim.

2. Urota, gurajući ozbiljan korak. Čitaju ga žene koje su već duže vrijeme bile u vezi s voljenom osobom i misle da su se spremni udati za njega. Zemljišta ovog tipa ne mogu vas prisiliti da se oženiš s nekim koga si upravo upoznao. Oni rade, gurajući se kako bi odlučili napraviti prijedlog momka koji želi, ali ne zna je li spreman.

3. Zapišite mjesto određenog muškarca za sebe. Takvu zavjeru mogu koristiti djevojke koje su daleko od svojih polovica i žele biti sigurne u svoju vjernost. Uz pomoć takvih urota, sasvim je moguće zaljubiti se u nekoga tko vam nije prethodio. Koristite ove parcele mudro, jer ako ne želite biti u vezi s osobom o kojoj govorite, onda za njega sve može završiti loše. Bilo je i slučajeva samoubojstva.

4. Zavjeru da se vrati voljenu. Koriste ih kada je tip bacio ili muž je napustio obitelj. Takve zavjere ne samo da vraćaju vašu voljenu osobu, već i oživljavaju svoje prošle osjećaje.

Kako ispravno čitati zaplet ljubavi

1. Zaplet ljubavi nekog tipa bit će osobito učinkovit ako ga pročitate na rastući mjesec. Zvučalo je da je to mjesečeva faza koja daje energiju svim ritualima, ritualima i zavjerama, dajući im posebnu moć. Dakle, svakako biste trebali kupiti lunarni kalendar ako počnete razgovarati o nekome.

2. Ako vrijeme u danu nije bilo određeno u uvjetima rituala, kada je potrebno provesti ga, onda dajte prednost do ponoći. Pobrinite se da ste sami u sobi i nitko vam neće moći poremetiti ili prekidati kada čitate tekst zapisa. Buka i vanjski zvukovi bit će jako zbunjujući, ne dopuštajući vam da se usredotočite na ono što radite, a to je apsolutno neprihvatljivo.

3. Urota ljubavi prema svom mužu može čitati samo oni koji imaju problema. Nemojte koristiti magiju samo zato što ste znatiželjni i zainteresirani za ono što može izaći iz nje. Inače, ritual može ispasti nešto što niste mogli očekivati. Efekt će biti apsolutno suprotan.

4. Ako ne vjerujete u magiju, ne uzeti u obzir kao nešto ozbiljno, i ne mislim da je ova vrsta svečanosti i čari može dati čovjeku ono što mu treba, onda ne poduzima da to učini. Zemljišta za ljubav kod kuće bit će učinkovita samo kada ih osoba koja ih čita iskreno vjeruje u sve što ima i vjeruje da će osvojiti rezultat koji očekuje.

5. Obaviti obred samo kad imate dobru raspoloženje, sve misli su lišene negativnosti. Ako ste idući u obaviti radnju na osobu koja vam ne treba, a to je samo zbog uvrede osvetiti, onda bi trebao znati da su sve posljedice takve akcije će utjecati na vas i vašu obitelj. Ako vam se nešto dogodi zbog svoje krivnje, morat ćete dugo ići u crkvu i moliti za svoj grijeh.

6. Bilo koja magija je poseban sakrament, što nikome ne možete reći. Sve što radite, ili ste već učinili, čuvajte tajnu. Čak i ako dobijete ono što ste htjeli, to ne mora biti poznato svima.

Zemljište za ljubav čovjeka s jabukom

Ova bijela žuta ljubav je savršena za one djevojke koje žele privući pažnju znakova od određene osobe i učiniti ga dosadnim i misliti samo o onome koji čitaju zemljište. Ako želite da vas osoba podsjeti ili nazove, onda je ova urota velika za to.

Potrebna vam je jedna lijepa jabuka crvene boje. Mora biti vrlo velika. Uzmi najveće što možete pronaći. Ritual se provodi samo noću u praznoj i tamnoj sobi. Stavite jabuku ispred sebe i upalite nekoliko svijeća stavljajući ih tako da je jabuka u sredini. Izrežite jabuku na dvije jednake polovice i izrežite njegovu jezgru na takav način da su u polovicama formirane male jame. Sada je potrebno uzeti mali komad papira i pisati na njemu puno ime i puni naziv onoga koji će razgovarati. Brošura presavijena kako bi se mogla uklopiti u rupu u jednoj od polovica jabuke. Pokrijte ga s drugom polovicom i vezu s plavom satenskom vrpcom. Ne smije biti suviše uska, ali ne široka. Tako da možete zadržati polovice jabuka i ne srušiti se sljedeći dan.

Kada završite, stavite jabuku s vrpcom ispred vas i reći ovaj tekst tri puta: “jabuka crvena na suncu će se osušiti i izblijediti. Neka to (ime pravog čovjeka) osuši na mene. Neka me samo sanja o meni i više ne zamisli život bez mene. ” Svaka riječ zavjere treba izgovoriti glasno i jasno što je moguće. Ako se razbiješ ili posrneš, onda započnete s ljubavlju za čitanje od samog početka. Zamislite u tom trenutku osobu osobe koju trebate, samo mislite o njemu.

Jabuka bi trebala biti pohranjena na mjestu koje je dobro osvijetljeno sunčevim zrakama, tako da jabuka počinje sušiti. Dok se suši, osoba s kojom razgovarate zaljubit će se u vas.

Jaka ljubav prema čovjeku

Ova je parcela savršena za one djevojke koje misle da će ih uskoro napustiti. Često se koristi za privlačenje pozornosti na objekt njihova klanjanja. Ali prije nego što učinite bilo što, pažljivo razmislite o tome trebate li to uopće. Važno je napomenuti da je parcela prilično snažna pa se ne može ponoviti čak ni kad vam se čini da nije uspjelo. Dakle, riskirate se pozvati na sebe i na onu koja će razgovarati, tugu.

Ova zavjera sastoji se od tri koraka, nakon čega ćete sigurno postići svoj cilj.

Korak 1

Pogledajte mjesečev kalendar, kada će biti faza rastućeg mjeseca. Pričekajte taj dan noći, stojite blizu prozora i možete početi. Ugrize se malo jezika, a zatim reci ove riječi: “Griješim jezik i vas, draga moja (ime osobe koju trebate) je začarano. Želim da mi toliko nedostaješ i ne znam ni odmora i spavanja. ” Nakon što izgovorite ove riječi tri puta glasno, odmah idite u krevet s mislima o toj osobi.

Korak 2

Sljedeći put, kao što vidite svog ljubavnika, recite gore navedeni tekst u vašem umu, gledajući ga sa strane. Ne možete mu se ni približiti i ne razgovarati s njim. Za zavjeru je potrebno da je jednostavno bio u vašem vidnom polju. Riječi trebaju biti rečeno ne više od tri puta, ali samo jedan, bez oduzimanja osobe kojoj je potreban izgled.

Korak 3

Pozovite objekt svog klanjanja da posjeti ili samo kaže da želite razgovarati s njim. Pobrinite se da ste sami i nećete biti uznemireni. Gledajte čovjeka izravno u oči i mentalno kažite iste riječi koje su napisane u prvom koraku rituala. U ovom trenutku mu možete mu reći nešto, šalite se, smijte se. Glavna stvar je da imate vizualni kontakt točno toliko dugo dok ne završite govoriti pravim riječima u vašem umu.

Ako jednostavno nemate priliku poduzeti drugi i treći korak, onda je bolje davati prednost drugoj zavjeri, jer ovaj ritual neće biti učinkovit osim ako to ne učinite potpuno.

Učinkovita zavjera da volimo njezin suprug

To zemljište će vam odgovarati ako ste već s nekim u vezi ili braku i počeo da se primjetiti da je vaš dečko izgubio interes za vas ili sumnjate da imate neku vrstu suparnika, s kojim je varanje na vas ili koketiranje. Uz pomoć ove zavjere moguće je da se zaljubite u vas kao i prije i prestanete gledati druge žene, primjećujući samo vas.

Tijekom rituala morate biti sami kod kuće. Odspojite telefon i učinite sve što je potrebno da se nitko ne prekine. Snimite fotografiju svog voljenog, koji ga prikazuje samo. Stavite fotografiju na pod i pritisnite ga s peta desne noge. Sada recite slijedeće riječi: “Dok sam ovu fotografiju pričvrstio na pod, tako će te voljeti zaljubiti vas. Kako su slike iz mog tijela teske, tako da ce vam biti tesko bez mene. ” Nakon što ste završili s tim riječima, ostanite mirni za nekoliko minuta s nogu na fotografiji, zatvarajte oči i zamišljajte lice svoje voljene osobe. Ne možete ponoviti ritual.

Naravno, ljubav u parovima mora biti. Divno je kad ste bili sretni, a vaši su osjećaji bili uzvraćeni. Tada se nikad nećete morati pribjeći čarima. Pročitajte parcele ljubavi kod kuće samo u slučajevima gdje možete sa sigurnošću reći da je zaista potreban i kada shvatite da nećete imati život bez te osobe. Ali, prvo pomislite, nemojte li se previše sebično djelovati. Da, volite ga i, naravno, biti sretni samo zato što vam je blizu, ali, zamislite kako je to kome ste govorili. Neće shvatiti zašto želi biti s tobom, ali neće moći otići. Njemu može biti vrlo teško, pogotovo ako je za vas morao napustiti svoju obitelj. Nemojte uzeti grijeh na svoju dušu, ako se ne možete nositi s posljedicama i, prije svega, s grižnjom koja vas prati dan i noć. Nisu svaka žena može završiti sa svim tim. Mnogi se prvo vesele, osjećaju sreću, a zatim se počnu osjećati tužnim da se čovjek zaljubio u njih, a ne sam, nego zbog urota koju su činili. Ako to nije bilo, onda se nikad ne bi dogodilo. Nadam se da će vam se ništa slično dogoditi, a vi ćete biti sretni sa zavjerom ili bez nje.

Loading...